training, coaching & advies

What's in a name? AanJager Coaching

Allereerst mijn naam: Marije Jager. Bovendien betekent het woord aanjager: “iemand die veranderingen voorbereid”. Dat is dan ook precies wat we doen. Wij bereiden, op maat, voor wat bij jou past, waarna jij hiermee aan de slag kunt.

AanJager Coaching werkt met deskundige en gekwalificeerde trainers, vanuit veiligheid en uitdaging. Gaat samen met jou op zoek naar waar het nu echt over gaat en maakt de vertaalslag naar jouw persoonlijke en/of werkende leven. Welke beweging kun je nu al maken en wat is er nodig voor de langere termijn. Op deze manier kun je maximale impact, input en beweging geven aan jouw leven.

Denk aan impact op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie, daadkracht, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, allerlei kwaliteiten van jezelf vergroten, belemmerende overtuigingen en drempels weghalen, nieuwe mogelijkheden ontdekken en duurzame groei.

Ben je ook klaar voor: plezier, ontspanning, nieuwe energie, samenwerken, inspiratie, enthousiasme, tijd voor jezelf?

Dit is namelijk precies waar wij voor staan: Diepgang met lichtheid!

AanJager Online - Binnenkort beschikbaar

AanJager Online

Met veel trots kondigen wij AanJager Online aan. Een volledig nieuw ontwikkeld workshop- en training platform wat in de komende maanden uitgerold zal worden.

[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Houd mij op de hoogte”]

training
coaching
zakelijk
systemisch werk
kinderen
pubers
ouders

Binnenkort

mei 2024

volgt

juni 2024

volgt

juli 2024

volgt

augustus 2024

volgt

Aanjagers

Marije Jager

Soms lijkt ”iets” in de weg te staan om het leven te leven zoals jij dat wil. Dat “iets” kan van alles zijn. Iedereen krijgt weleens te maken met tegenslagen in het leven.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIEPGAANDE VERANDERING?

Mijn missie is jou de tools aan te reiken om een verandering in te kunnen zetten. Om in actie te komen. Zodat jij daadwerkelijk jezelf kunt zijn.

Binnen de balans van veiligheid en uitdaging ga ik, met jou, op zoek naar de vraag achter de vraag. Waar gaat het bij jou nu echt om?

Dit doe ik door te werken met NLP-technieken, ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer, te combineren met vernieuwende alternatieven. Omdat ik het belangrijk vind dat de methode waar je mee werkt het middel is en niet het doel. Het doel is jou verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling, op welk gebied dan ook.

Juist de vertaling naar je dagelijkse leven: in je relatie, gezin, op het werk, school enz. Maakt het verschil.

BEN JIJ KLAAR OM JE BESTE ZELF TE WORDEN?

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X
X
X
X