AanJager Coaching
Agenda

AanJager Coaching biedt gedurende het hele jaar een breed scala aan workshops en trainingen. Daarnaast organiseren we op regelmatige basis korte evenementen, zoals bijvoorbeeld AJC Café.

Covid-19 update

AanJager Coaching volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Helaas hebben we om die reden alle geplande workshops en trainingen moeten uitstellen. Zodra er versoepeling mogelijk is hervatten we het programma en kondigen we nieuwe data aan. Houd dus deze site of social media in de gaten voor alle updates. Abonneren op de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

Nieuw! AJC Café

Op zoek naar een beetje verbinding in Coronatijd. Een tijd waarin het zo moeilijk is je vrienden te zien. Steeds meer mensen in onze omgeving begonnen erover en dat heeft geleid tot een nieuw initiatief. AanJager Coaching presenteert: AJC Café. Een serie kleinschalige bijeenkomsten, allen verbonden aan een thema. De nieuwe data staan nu in de agenda!

AanJager Online

Natuurlijk biedt ook AanJager Coaching  sinds kort een online workshop traject. De huidige omstandigheden vragen om een snelle, directe, veilige en toch persoonlijke manier van aandacht. AanJager Online is nu al beschikbaar op individuele basis. Binnenkort publiceren we ook de eerste online workshops. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie

AanJager Coaching agenda
Klik op de workshop of training naar keuze voor meer informatie, inschrijving of tickets.
AJC café
Workshops
Trainingen

In 2021 starten we weer met nieuwe trainingen. Halverwege januari kondigen we deze aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Adres:

De Genestetstraat 10

2612 RM

Delft

Telefoon:  +31 (0)15 889 69 63

bb

KvK: 65974344

© Copyright 2020 AanJager Coaching

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X
X
X
X