AanJager Coaching
Agenda

AanJager Coaching biedt gedurende het hele jaar een breed scala aan workshops en trainingen. Daarnaast organiseren we op regelmatige basis korte evenementen, zoals bijvoorbeeld AJC Café.

AanJager Online

Online coaching is inmiddels allang niet meer een noodzakelijk kwaad vanwege de corona pandemie. Sterker nog; een flink aantal van onze (internationale) klanten kiest bewust voor deze vorm van coaching. Soms vanwege beperkt beschikbare tijd, soms vanwege de lokatie. Lijkt jou deze vorm van begeleiding ook de perfecte manier? Laat het ons weten!

Nieuw! AJC Café

Op zoek naar een beetje verbinding in Coronatijd. Een tijd waarin het zo moeilijk is je vrienden te zien. Steeds meer mensen in onze omgeving begonnen erover en dat heeft geleid tot een nieuw initiatief. AanJager Coaching presenteert: AJC Café. Een serie kleinschalige bijeenkomsten, allen verbonden aan een thema. De nieuwe data staan nu in de agenda!

AanJager Coaching agenda
Klik op de workshop of training naar keuze voor meer informatie, inschrijving of tickets.
AJC café
Workshops
Trainingen

September 2023 starten we met een serie opleidingen. Houd deze pagina in de gaten, abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Adres:

De Genestetstraat 10

2612 RM

Delft

Telefoon:  +31 (0)15 889 69 63

bb

KvK: 65974344

© Copyright 2020 AanJager Coaching
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X
X
X
X