AanJager Coaching
Marije Jager

NLP gecertificeerd trainer en coach

Soms lijkt ”iets” in de weg te staan om het leven te leven zoals jij dat wil. Dat “iets” kan van alles zijn. Iedereen krijgt weleens te maken met tegenslagen in het leven. Ik dus ook. Nadat ik in 2015 in het ziekenhuis heb gelegen met een ernstige infectie, bedacht ik mij dat het leven zo fragiel is. Hoe cliché, ik leef maar één keer. En doe ik dan nu de dingen die ik echt wil doen? Of doe ik het omdat het zo hoort of omdat ik er bepaalde overtuigingen over heb of er bepaalde waarden aan hang? Bijvoorbeeld dat financiële zekerheid belangrijker is dan risico nemen. Mijn waarden verschoven op dat moment een beetje. Ineens stond vrijheid binnen mijn werk op nummer 1. Voor iedereen is dit anders. Hoe is dat voor jou?

Leef jij jouw leven?

In één van die nachten in het ziekenhuis besloot ik dat ik het roer volledig wilde omgooien. Van vaste banen, voornamelijk als leidinggevende in de zorg, naar een voor mij veel passender vak: trainen en coachen. Eigenlijk net zo goed “zorg” voor mensen, maar dan op een andere manier. Drie maanden daarna startte ik mijn eigen bedrijf, AanJager Coaching. In korte tijd deed ik heel veel opleidingen en werd ik internationaal gecertificeerd NLP trainer. Ik genoot van het leren, het groeien, de veranderingen en al het nieuws. Ja, het was ook pittig om dit alles te combineren met een gezin. Maar het was het waard. Het sneeuwbaleffect (ook weer zo’n cliché, maar zó waar) was hier ook van toepassing. Als je ergens een beweging inzet, gaat er op andere plekken in je leven ook beweging ontstaan. Steeds meer mezelf.

Ben jij jouw ware zelf?

Met één cliché heb ik wel afgerekend. Als je een eigen bedrijf begint zeggen veel mensen dat je je focus op één punt moet leggen waardoor je makkelijker te vinden bent. Hier bleek ik niet zo goed in. Ik wil graag verschillende dingen doen, mijn brein actief houden, blijven leren op verschillende vlakken. Dus ik werk o.a. met volwassenen, pubers, kinderen, in de bedrijfswereld en geef workshops op mijn eigen werkplek over persoonlijke ontwikkeling.

Dat vraagt van me dat ik blijf leren en bewegen.

Durf jij je eigen weg te gaan?

Dit is een deel van mijn verhaal. Jij hebt jouw verhaal. Jouw leven kan er heel anders uitzien en je verlangens wellicht ook. Maar verandering, beweging en jouw leven willen leven is behoorlijk universeel. Mijn missie is dan ook jou de tools aanreiken om verandering in te kunnen zetten. Om in beweging te komen. Binnen de balans van veiligheid en uitdaging ga ik, met jou, op zoek naar de vraag achter de vraag. Waar gaat het bij jou nu echt om? Juist de vertaling naar je dagelijkse leven: in je relatie, gezin, op het werk, met vrienden, school enz. maakt het verschil.

Ben je klaar om in beweging te komen?

Op deze website is veel informatie te vinden, maar in een gratis persoonlijk gesprekje, kunnen we wat dieper met elkaar kijken naar wat jij graag wil of nodig hebt en wat hierbij passend zou kunnen zijn. Wij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Tools

Tijdens het werken gebruik ik verschillende modellen en technieken, waaronder NLP, oplossingsgericht werk, ontwikkelingspsychologie, leren leren methoden, TA, systemisch werk, leermethoden voor beeld of taaldenkers en meer- en hoogbegaafde kinderen, “Ik leer anders” (van Agnes Oosterveen-Hess) en mijn eigen ontwikkelde (leer)methoden.

Met betrekking tot mijn coach- en trainerschap, heb ik onder andere de volgende opleidingen gevolgd:

 • NLP Practicioner
 • NLP Master Practicioner
 • Meesterlijk Trainen
 • Systemisch Werk, Systemisch begeleider
 • Internationaal gecertificeerd NLP trainer
 • AD(H)D Coach
 • Topcoach

Ik heb extra expertise op het gebied van hoogbegaafdheid, onderpresteren, beelddenken, moeite met automatiseren van bepaalde leerstof en andere soorten leerproblematiek. ADHD en ADD, Autisme, Asperger, somberheid, depressie, hoog sensitiviteit, rouwverwerking, kindermishandeling en pesten.

Meer informatie?
Laat een bericht achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op en bespreken we jouw wensen.

  Adres:

  De Genestetstraat 10

  2612 RM

  Delft

  Telefoon:  +31 (0)15 889 69 63

  bb

  KvK: 65974344

  © Copyright 2020 AanJager Coaching
  Privacy Instellingen
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
  X
  X
  X
  X