AJC_buiten-2

Bewegen, groeien, leven

En toen…stopte mijn hoofd en lichaam ermee. Bijna 2 jaar geleden. Ik was juist zo lekker in flow bezig (dacht ik). Een nieuwe relatie, 2 lieve kinderen erbij, een eigen praktijkruimte en trainingszaal onder ons huis, samen reizen, lezen, wandelen, musea bezoeken, muziek luisteren, het kon niet op. Daarvoor had ik hard gewerkt voor mijn internationaal erkend NLP-trainers diploma, ben ik gescheiden van mijn ex-man en twee keer verhuisd. Plus natuurlijk nog wat andere dingetjes, zoals iedereen die weleens heeft in zijn leven als zorgen om je kind(eren) en financiën, beweeg ik wel genoeg, even beter op mijn voeding letten en natuurlijk COVID-19, een virus wat toch wel erg veel invloed had op, tja, eigenlijk alles. Het leek me toch dat ik gelukkig moest zijn, maar ik werd gedwongen te stoppen. Ik stond letterlijk stil.

Bewegen

Veel dagen in mijn bed doorgebracht, veilig onder de dekens. Heel weinig cliënten aangenomen voor mijn praktijk. Dus weinig werken. Veel boeken gelezen. Geen vrienden, familie en kennissen meer gezien, want te moe. Uiteindelijk heb ik om hulp gevraagd. Wat een overwinning. Ik durfde toe te geven dat het zo niet meer ging. Ik had wel ideeën over wat ik wilde in de toekomst, maar die ideeën konden me ook soms zo verlammen. Ik schreef over wat ik wilde met mijn leven en met mijn bedrijf. Overal losse boekjes en lossen blaadjes vol aantekeningen. Schrijven was noodzakelijk, want iets onthouden ging niet. Mijn hoofd was vol. Nadat ik om hulp vroeg kreeg ik aandacht en liefde van de paar mensen die ik in vertrouwen had genomen, om precies te zijn 4 mensen. Dat werden er 5 doordat ik bij een fantastische coach terecht kon. Bij haar deed mijn verhaal ertoe. Er kwam weer beweging, naar buiten gaan om een klein stukje te wandelen, praten, luisteren niet alleen met mijn hoofd maar ook met mijn hart en buik. Tranen mochten stromen…

Groeien

Hierdoor ontstond ruimte en plek voor iets nieuws, plek voor mij. Ik was soms zelfs weer enthousiast over iets. Dat wat ik alleen voelde als ik aan het coachen was (dat is nooit over gegaan, bijzonder vind ik dat) kon ik nu ook voelen voor andere dingen. De afgelopen maanden heb ik samen met Jef (mijn lieve, trouwe en vooral geduldige nieuwe partner) gewerkt aan de identiteit van AanJager Coaching. Terwijl ik nadacht over de missie van (mij in) mijn bedrijf, vertaalde Jef dat op de nieuwe website. Ik zeg maanden, maar het heeft meer dan een jaar geduurd…

Leven

Het duurde echt lang voordat ik het gevoel had, ja dit klopt. Dit klopt op alle niveaus in- en voor mij. Ik sta weer ‘aan’! De nieuwe website: www.aanjagercoaching.nl  is hier een mooie vertaling van geworden. Prachtige dingen komen eraan, zowel in mijn bedrijf als privéleven. Kan niet wachten om jullie te mogen verwelkomen op welke manier dan ook. AanJager Coaching (AJC) is weer vol leven, net als ik. De 3 thema’s die net voorbijkwamen: bewegen, groei en leven zijn de leidraad geworden van mijn eigen proces en ook dat van AJC. Ze staan centraal in al mijn werk. Bewegen, groei en leven is een cyclisch proces, het komt steeds terug. Mogen leren, opnieuw beginnen het anders doen, ik vind het heerlijk dat dat mogelijk is. Jij ook?

Kijk gerust eens rond op www.aanjagercoaching.nl Het vertegenwoordigt mij en het bedrijf zoals het nu is. Regelmatig zal er iets nieuws ontstaan binnen het bedrijf en op de website. Ook wil ik jullie op de hoogte houden d.m.v. blogs (oei wat spannend) die we Aanjagers hebben genoemd en een nieuwsbrief. Op de website vind je er meer informatie over.

Heb jij ook zin om weer in beweging te komen? Te groeien? Weer echt te gaan leven? Je bent meer dan welkom om contact met mij op te nemen, dit kan via het contactformulier op de website. Hoop je snel te zien, online of in real life.

Alle liefs,

Marije

Adres:

De Genestetstraat 10

2612 RM

Delft

Telefoon:  +31 (0)15 889 69 63

bb

KvK: 65974344

© Copyright 2020 AanJager Coaching
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X