december, 2020

20dec14:0017:00Jij en de "Feestmaand"De tijd tussen Sint, kerst en de jaarwisseling, hoe zorg jij dan voor jezelf?

Event Details

Dit is de tijd tussen Sint, kerst en de jaarwisseling, hoe zorg jij dan voor jezelf? Word je een beetje geleefd door alles wat er (van jou) verwacht wordt of maak jij jouw keuzes en leef jij jouw leven, ook in een drukke periode waarin vaak veel van je verwacht wordt.

Trainer: Marije Jager

Natuurlijk zijn er niet alleen de festiviteiten in deze maand, maar ook de gewone dingen als werk en/of school gaan door. Je gezin draaiende houden in deze drukke tijd, voor je ouder(s) zorgen, je vrienden aandacht geven, cadeautjes regelen, wellicht de laatste deadlines op je werk halen zo aan het eind van het jaar…er speelt vast van alles.

Hoe zorg jij in deze tijd ook goed voor jezelf? Ben jij iemand die veel geeft? Die steeds voor andere mensen zorgt? Of kan jij makkelijk ontvangen en vind je zulke dagen wel prettig, want dan kan je je even lekker laten verwennen? Is het makkelijk om keuzes te maken die goed zijn voor jou, ook als ze dat bijvoorbeeld invloed heeft op de mensen om je heen, doordat je ze dan minder ziet, ze misschien teleurstelt. Loop jij jezelf weleens voorbij? Of doe jij altijd wat jij graag wil en wat jij nodig hebt?

De vraag deze middag gaat over; “Maak jij de keuzes in je leven die ervoor zorgen dat jij je leven leeft, zoals jij dat wil?”

Zin om aan de slag te gaan met tools om bewust andere keuzes te maken en deze ook daadwerkelijk te kunnen integreren in je leven? Bovendien ook op onbewust niveau achterhalen hoe dat bij jou werkt, keuzes maken.

Je kunt wel degelijk een blijvende verandering inzetten, wanneer je maar wil!

  • Deze avond ga je de deur uit met zicht op hoe jij goed voor jezelf zorgt, wat past bij jou, wat heb jij nu echt nodig en hoe je hierin keuzes maakt
  • Heb je ontdekt wat de beste methode is voor jou om dit uit te zoeken
  • Ben je weer geïnspireerd om dingen op een andere dingen te doen
  • Kan je de eerste stappen gaan zetten om jouw leven zo in te richten zoals jij dat wil
  • Durf en onderneem je actie om die stappen te zetten die voor jou noodzakelijk zijn
  • Een middag voor jou in misschien wel de drukste tijd van het jaar
  • Een middag vol inspiratie, plezier en contact met anderen
  • En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: heb je een middag nieuwe contacten en verbindingen gelegd met nieuwe mensen en/of mensen die je al kende

Ben jij er wel aan toe om er even tussenuit te gaan? Even een middagje iets anders doen? Een middag niet alleen zitten, of bezig zijn met je gezin, maar onder nieuwe mensen zijn? Of heb je zin om met een vriend(in) weg en samen iets leuks/nieuws te gaan doen? Even samen zijn, maar dan op een andere manier. De restaurants en cafés zijn helaas dicht, dus voel je welkom bij AJC café!

Meld je wel even aan, want vol is helaas echt vol.

Plaats van de bijeenkomsten: De Genestetstraat 10 in Delft. Makkelijk parkeren in de marktgarage op nog geen 10 seconden lopen. Met openbaar vervoer ook goed bereikbaar.

Uiteraard worden alle COVID19 maatregelen in acht genomen! Kom dan ook alsjeblieft niet als je neusverkouden bent, niets, hoest, keelpijn of koorts hebt of andere gerelateerde klachten hebt. We willen alle risico’s vermijden en goed voor elkaar zorgen. En geen nood, er volgen nog vele bijeenkomsten! Ook in 2021 gaan we hiermee weer verder.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:00

Locatie

AanJager Coaching

De Genestetstraat 10

AanJager CoachingDe Genestetstraat 10

Een opmerking achterlaten

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X