december, 2020

16dec19:0022:00AanJager Coaching presenteert: AJC Café - Corona-pieker-tijd?Corona-pieker-tijd

Event Details

Op zoek naar een beetje verbinding in Coronatijd. Een tijd waarin het zo moeilijk is je vrienden te zien. Steeds meer mensen in onze omgeving begonnen erover en dat heeft geleid tot een nieuw initiatief. AanJager Coaching presenteert: AJC Café. Een serie kleinschalige bijeenkomsten, allen verbonden aan een thema.

Thema woensdag 16 december: Corona-pieker-tijd?
Trainer: Marije Jager

Coronatijd, wat doet het met jou met alle genomen maatregelen rond COVID-19? Ben je er een beetje door overvallen? Of heb je je leven direct aangepast aan de nieuwe situatie? Weet jij hoe je je tijd wil doorbrengen en doe je dat ook? Of breng je misschien wat meer tijd door alleen op de bank kijkend naar Netflix? Waarmee ik niet wil zeggen of dat goed of fout is hoor! Ik kan Netflix wel waarderen op zijn tijd! Hoe zit het met je werk, werk je thuis, of heb je een vitaal beroep, of is jou baan er misschien nu helemaal niet meer? Wat doe je dan met de tijdsindeling van je dag?  Hoe werkt jouw brein op dit moment? Staat het volop áán en zit je boordevol nieuwe ideeën of word je even wat minder geïnspireerd?

De vraag deze avond gaat over; “Welke beweging zou jij willen maken?”

Dit is een open en nog vage vraag, maar tijdens de avond wordt het steeds duidelijker. Het gaat over wat jij nu nodig hebt, echt NU. We nemen je mee door verschillende dingen te doen met elkaar over wat voor jou specifiek nu van belang is. Wat heeft prioriteit? Waar word jij NU gelukkig van en doe je dingen die daarbij horen.

  • ’s Avonds ga je de deur uit met zicht op wat voor jou nu echt van belang is.
  • Heb je een eerste nieuwe stap bedacht voor de komende tijd
  • Heb je nieuwe mensen ontmoet
  • Ben je weer geïnspireerd ook om dingen anders te zien of te doen
  • En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: heb je nieuwe contacten en verbindingen gelegd met nieuwe mensen en/of mensen die je al kende

Ben jij er wel aan toe om er even tussenuit te gaan? Even een avondje iets anders doen? Een avond niet alleen zitten, maar onder de mensen zijn? Een avondje zonder NETFLIX, waardoor de series, documentaires en films enz. ineens weer veel interessanter zijn de dag erna (wie weet, heeft iemand nog een goed idee om iets nieuws te kijken;)?  Of heb je zin om met een vriend(in) weg en samen iets leuks/nieuws te gaan doen?

Plaats van de bijeenkomsten: De Genestetstraat 10 in Delft. Makkelijk parkeren in de marktgarage op nog geen 10 seconden lopen. Met openbaar vervoer ook goed bereikbaar.

Uiteraard worden alle COVID19 maatregelen in acht genomen! Kom dan ook alsjeblieft niet als je neusverkouden bent, niets, hoest, keelpijn of koorts hebt of andere gerelateerde klachten hebt. We willen alle risico’s vermijden en goed voor elkaar zorgen. En geen nood, er volgen nog vele bijeenkomsten! Ook in 2021 gaan we hiermee weer verder.

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

AanJager Coaching

De Genestetstraat 10

AanJager CoachingDe Genestetstraat 10

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X