Mijn AJC account

Welkom op uw persoonlijke AanJager Coaching pagina. Hieronder kunt u uw bestellingen bij ons beheren,  gegevens inzien en bewerken. AanJager Coaching springt bijzonder voorzichtig met uw persoonlijke gegevens om en deelt deze in geen geval met derden.

Waarom een account bij AanJager Coaching?
 

Om u op de beste en makkelijkste manier te kunnen voorzien van tickets voor evenementen of aanmelding voor Workshops en trainingen, vragen wij u een account aan te maken. Uw gegevens worden gebruikt voor onze interne administratie en worden zonder uw toestemming nooit gekoppeld aan email campagnes of andere gerichte reclame. Daar kunt u van op aan!

Kan ik mijn accountgegevens verwijderen?


Natuurlijk kunt u ons op ieder gewenst moment verzoeken uw account te verwijderen. Gebruik daarvoor het contact formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie?
Laat een bericht achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op en bespreken we jouw wensen. Ook voor vragen over uw account of het verwijderen hiervan gebruikt u dit formulier.

  Adres:

  De Genestetstraat 10

  2612 RM

  Delft

  Telefoon:  +31 (0)15 889 69 63

  bb

  KvK: 65974344

  © Copyright 2020 AanJager Coaching
  Privacy Instellingen
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
  X