december, 2020

30dec19:0022:00Helaas, uitverkocht.UITGESTELD : AanJager Coaching presenteert: AJC CaféEen nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden, wat zal er anders zijn voor jou in 2020?

Event Details

Op zoek naar een beetje verbinding in Coronatijd. Een tijd waarin het zo moeilijk is je vrienden te zien. Steeds meer mensen in onze omgeving begonnen erover en dat heeft geleid tot een nieuw initiatief. AanJager Coaching presenteert: AJC Café. Een serie kleinschalige bijeenkomsten, allen verbonden aan een thema.

Thema woensdag 30 december: Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden, wat zal er anders zijn voor jou in 2020?
Trainer: Marije Jager

De overgang van het oude naar het nieuwe jaar volgt morgen alweer. Hoe vier jij dat? Ben je samen of alleen? Heb je oliebollen of moet je daar niet aan denken? Kijk je naar de oudejaarsconference of doe je iets heel anders? En heb je voornemens voor het komende jaar? Veel mensen blijken juist voornemens te maken, op dit moment, omdat het begin van een nieuw jaar zo’n mooie start is, een schone lei. Dat is het denk ik ook. Hoewel het natuurlijk gedurende het hele jaar kan. Bewegen en groeien gebeurt niet alleen tijdens zo’n overgang, maar je leeft het hele jaar.

De voornemens die ik had rond de jaarwisselingen in vele eerdere jaren, kwamen vaak niet uit. Ze bleken zo vast te zitten aan oude (vastgeroeste) patronen, dat daar beweging in krijgen eigenlijk niet haalbaar was. Er was altijd een goede reden om te stoppen met mijn voornemen. Dat was ik zo zat, dat ik daarmee aan de slag ben gegaan. Wat is er nodig om een echt een blijvende en duurzame verandering aan te gaan in mijn leven. Ik vind het zelf zo fijn dat dit mogelijk is, dat je mag blijven groeien en blijven aanpassen, dat ik dat ook graag met jou wil delen. Of het nou om een voornemen gaat voor overmorgen of één op een ander moment. Het is aan jou.

De vraag deze avond gaat over; “Welk voornemen zou jij echt werkelijkheid willen laten worden en willen integreren in je leven?”

Van ons hoef je dat dus niet met de jaarwisseling te doen, het kan wanneer jij het wil. Als je hier nu over nadenkt, zou het dan niet fijn zijn, om tools aangereikt te krijgen hoe je een voornemen omzet in iets dat echt haalbaar voor je wordt? Dat het iets is wat daadwerkelijk verandering in je leven gaat brengen? Bovendien heb je dan een handreiking om ook andere dingen gedurende het jaar op te pakken waar je iets mee zou willen.

Je kunt wel degelijk een blijvende verandering inzetten, wanneer je maar wil!

  • Deze avond ga je de deur uit met zicht op wat jouw belangrijkste voornemen is en dit in een duidelijke zin formuleren, zodat het heel duidelijk is wat je wil
  • Heb je ontdekt wat je tegen houdt om je voornemen te leven
  • Ben je weer geïnspireerd om dingen op een andere dingen te doen
  • Heb je de belemmeringen ontdekt waardoor het eerder niet lukte je voornemen daadwerkelijk in te zetten, wat stond er in de weg?
  • Ken je je oude patronen en leer je nieuwe die je kunnen helpen, je doelen te bereiken
  • En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: heb je nieuwe contacten en verbindingen gelegd met nieuwe mensen en/of mensen die je al kende

Ben jij er wel aan toe om er even tussenuit te gaan? Even een avondje iets anders doen? Een avond niet alleen zitten, maar onder de mensen zijn? Een avondje zonder NETFLIX, waardoor de series, documentaires en films enz. ineens weer veel interessanter zijn de dag erna (wie weet, heeft iemand nog een goed idee om iets nieuws te kijken;)?  Of heb je zin om met een vriend(in) weg en samen iets leuks/nieuws te gaan doen?

Plaats van de bijeenkomsten: De Genestetstraat 10 in Delft. Makkelijk parkeren in de marktgarage op nog geen 10 seconden lopen. Met openbaar vervoer ook goed bereikbaar.

Uiteraard worden alle COVID19 maatregelen in acht genomen! Kom dan ook alsjeblieft niet als je neusverkouden bent, niets, hoest, keelpijn of koorts hebt of andere gerelateerde klachten hebt. We willen alle risico’s vermijden en goed voor elkaar zorgen. En geen nood, er volgen nog vele bijeenkomsten! Ook in 2021 gaan we hiermee weer verder.

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

AanJager Coaching

De Genestetstraat 10

AanJager CoachingDe Genestetstraat 10

Ticket naam

Helaas, nog niet in de verkoop op dit moment

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat we informatie opslaan, meestal in de vorm van cookies. Het blokkeren van onze cookies kan van invloed zijn op het juist functioneren van de site en de mogelijkheden die we bieden.
X
X
X
X